Като пред най-близки приятели, се осмелявам да споделя с усмивка

...
 Като пред най-близки приятели, се осмелявам да споделя с усмивка
Коментари Харесай

Авторският спектакъл „Моят глас“ с Камелия Тодорова е част от юбилейната й програма

 

„ Като пред най-близки другари, се осмелявам да споделя с усмивка прекарванията си и част от премеждията на креативния ми живот – импровизиран, деятелен, подигравателен и от време на време печален. Живот, изпълнен с доста падове и върхове, само че в никакъв случай отегчителен. “

Камелия Тодорова

 

На 12.12.2023 година, от 19.30 ч., в зала 1 на РЦСИ „ Топлоцентрала “ стартира турнето на авторския музикален театър „ Моят глас “ на Камелия Тодорова.

 

Билетите за първото показване са в продажба, в мрежата на EVENTIM.BG. Началото на турнето на музикалния театър „ Моят глас “ е и начало на серия събития с които Камелия Тодорова ще означи юбилената за нея 2024 година

 

„ Моят глас “ е един друг театър. Той е персонален роман в музика и видео на неповторимата Камелия Тодорова. В него тя споделя моменти от своя пъстър път в света на музиката. „ Моят глас “ е театър на споделени мемоари, едни от най-обичаните песни на Камелия Тодорова, както и най-известните й осъществявания на джаз и соул музика.

 

На 12.12.2023 година е първото показване на спектакъла след неговата премиера и като жив организъм, той се трансформира с времето. След София, през 2024 година, предстоят  дълго чакани срещи с публиката в Бургас (28 февруари), Плевен (26 март) и други градове.

 

Камелия Тодорова и екипът на спектакъла „ Моят глас “ с неспокойствие чакат срещите с публиката и дават обещание вечери, изпълнени с хубави страсти.

 

Проектът се реализира с финансовата поддръжка на Министерство на културата.

Събитието в гр.София се реализира и с поддръжката на Столична община.

 

За първото събитие

Датата е 12.12.2023 г.  Часът е 19.30 ч.

Мястото е зала 1 на РЦСИ “Топлоцентрала “, ул. Емил Берсински 5, гр. София.

Билети: EVENTIM.BG - https://bit.ly/EVENTIM_CamelliaTodorova

Цена на билетите:

45 лева в предварителна продажба от EVENTIM.BG;

50 лева в последни минути на каса в РЦСИ Топлоцентрала.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР